Fielingz Afvallen & Gewichtscontrole abonnement

O jee, die kilo’s…

Wie is er ooit tevreden over? We sjouwen er tegenwoordig vaak teveel van mee en worden daardoor ontevreden over ons lichaam en boos en gefrustreerd dat het ons maar niet lukt om slanker te worden. Slank en mooi zijn is immers het beeld dat wordt nagestreefd. Niet zo vreemd als je ziet hoe mensen op TV en in tijdschriften eruit zien. Dat slanke lijntje willen wij ook! Lukt jou dat met lichte inspanning, dan ben je een geluksvogel, want de meesten van ons ploeteren heel wat af in de strijd tegen die kilo’s.

Maar als het alsmaar niet lukt?

Bepaalde vormen van medicatie of ziekte kunnen afvallen belemmeren en daarvoor moet je uiteraard door een arts medisch begeleid worden.  Maar als er geen medische oorzaak is vastgesteld, werkt vrijwel zeker je onderbewustzijn niet mee. Dat merk je door je voor te nemen om af te vallen, je best te doen en het resultaat is nul of weinig. Wat je ook doet of juist laat, het helpt niets! Velen geven  je de strijd maar op, want het wordt toch niets… denken ze. En jojo-en continue met gewichtsschommelingen, om uiteindelijk hoger uit te komen dan voor die tijd.

Herkenbaar? Meestal heb je dan te maken met gedachteloos gewoonte-eten of onderliggende emoties die je als het ware weg eet. Je wéét best dat het niet goed is, eigenlijk wil je het ook niet, maar die zalige chocoladerepen helpen je wel om voor korte tijd een fijn gevoel op te roepen. Heel kort, waarna je je weer schuldig en boos op jezelf gaat voelen. Het is een vicieuze cirkel waar jij alleen niet uitkomt.

In hypnose zoeken we de emotie op die jou op het programma ‘snoepen en eten om iets te verdringen’ heeft vastgezet en op die plek kan ik dat programma voor je veranderen in overtuigingen die niet meer tégen, maar juist voor jou gaan werken. Dat geldt ook voor gewoonte-eten. Je onderbewustzijn wordt ingezet om te begrijpen dat jij nadenkt en bewust kiest voordat je op een zak chips aanvalt. Kortom, laat je onderbewustzijn samenwerken met je bewuste wil en het resultaat zal precies zijn wat jij zo innig wenst!

Vaak wordt je beloofd dat je altijd met één sessie klaar bent. In eenvoudige gevallen van een paar kilo en zonder onderliggende behoeften of emoties kan dat inderdaad. Maar let goed op! Ligt het wat complexer en word jij dik van emotie-eten, stress, nare herinneringen of ervaringen etc., dan kan niemand je in die ene sessie laten afvallen. Ook als je een echte Bourgondiër bent en geniet van alles dat op lekker eten en drinken lijkt, ben je gewoon wat langer bezig. In het uiterste geval tot een hypnotische maagband aan toe. Het is aangetoond dat die net zo goed werkt als een echte!

Als jij dit leest, heb je waarschijnlijk al een heel traject achter de rug. Afvalpillen, drankjes, minder eten, snacken en snoepen, minder alcohol, meer bewegen, je hebt elk dieet zo ongeveer geprobeerd en bent nog altijd op zoek hoe je in hemelsnaam gewicht kwijtraakt. Het heeft je bakken geld gekost zonder het gewenste resultaat.

Juist omdat afvallen meestal veel geld kost, kun je bij Fielingz een voordelig abonnement afsluiten. Je betaalt de eerste sessie het standaard tarief van 125 euro. Ben je daarna overtuigd dat wij de klus samen kunnen klaren, dan heb je de volgende keuzes:

Optie 1: je betaalt per keer voor een vervolgsessie 95 euro

Dat is de reguliere prijs voor een vervolgsessie. 

Optie 2: je sluit een abonnement af voor een vaste maandelijkse sessie.

Zo'n vaste maandelijkse sessie is om te beginnen érg handig, maar ook erg voordelig.  Dit zijn de prijzen:

- 3 maanden (drie vervolgsessies) 225 euro *)
- 6 maanden (zes vervolgsessies) 390  euro *)

Mocht je na je abonnement van 6 maanden je vooraf besproken resultaat nog niet hebben bereikt en dat wél willen, dan bied ik je een aantrekkelijk geprijsd vervolgtraject. Want afvallen moet voor iedereen, dus ook voor jou, betaalbaar blijven! Voor iedereen die juist het tegenovergestelde wil (aankomen in gewicht), geldt dit verhaal vanzelfsprekend onder dezelfde condities.

*) Je mag per sessie betalen, je conformeert je echter voor drie of zes sessies.

Reserveer je Fielingz Afvallen & Gewichtscontrole abonnement

Graag je voor- en achternaam
Het e-mailadres dat we gaan gebruiken
Vermeld ook even de geschikte tijd wanneer ik je mag bellen. Dat kan ook 's avonds.
Share

Door de site te te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Fielingz conformeert zich met de EU-regelgeving voor cookies. Klik op accepteren om verder te gaan.

Sluiten